...

ลz élєт ลмiяe иεм vágytam . . .

' Úgy érezte, a szíve kiröppen a mellkasából. Olyan volt, mintha papírból vágták volna ki, lassan forgott, majd ellibegett a mesés világba, ahol az álomszép, csodás jövő várt rá . . Tévedett? '

chat.

ennyien vagyunk

Friss topikok

  • blackcurrant: mikor lesz újjabb rész?? Már hetek óta várom. Nagyon jó a sorozat!! (2009.11.21. 12:34) 16.rész
  • godaaa: és még nem tudsz mindent .... :D (2009.09.12. 22:30) 4.rész

Linkblog

13.rész /Dijjának és Tincinek! (L) :)

2009.10.27. 23:13 godaaa

Két pár. Két egymást régen látott pár. Egymás karjában minden gondjukat félre vetve csókolóznak. Észre sem véve, hogy egymás ruháját szakítják le. A fiú szépen óvatosan végigszántott a lánykecses puha és vékony hátán. Melltartóját egy rövidke mozdulattal kikapcsolta és eldobta. A fiú elé tárulkozott, a lány immár fedetlen keble. Rózsaszín mellbimbója, ami sikítva könyörgött a fiú szájáért. Persz ő ezt kedélyesen teljesítette. Szájába vette, játszott vele, mire a lány kélyesen felnyögött. Szinte látni lehetett körölöttük szálló forrúságot. Mindkettőjük teste egy berendezett radiátorként működött. A lány keze a fiú hátán édeskés és buja köröket írtak le, jócskán mesztelen volt ő is. Egy boxerben volt. Mivel az ágy mellett ülve folytatták egymás testén való barangolást, a fiúnak kényelmetlen lett, mivel nem fért eléggé hozzá, a lánytestéhez, merev tagját nem tudta hozzádörzsölni a lány napbarnított combjaihoz. Ígyhát felkapta és az ágy felé araszolt vele.

Könnyed mozdulattal ledobta az ágyra, és ő maga a lány csípőjére ült. Majd tovább folytatták. A lányról, szinte idegesítően lassan húzta le a bugyit, aminek széleire halovány csókokat lehelt. Majd egy fél mozdulattal később, a lány ot hevert előtte. Meztelenül.

Nem számított, hányszor látták már egymást, így mindig újdonságnak tűnt. Igz 5 évet kihagytak és ez jócskán megmutatkozott az egymáshoz állásokun.

A lány félt. Hiszen már nem volt meg az a jó alakja. Teste vékony lett esetlen, mellei nem a régiek. Igaz nagyon voltak és teltek, de voltak már nagyobbacskák is. Míg a fiú felszedett magára 1-2 kilót és szerencsére az izomzata is megnött.

Miközben a lány végig siklott a kidolgozott melkasán szája szétnyílt, ami már duzzadt volt a csókoktól, kéjesen nyöszörögni kezdett és várt mikor csap le rá újra a fiú.

Nem kellett sokat várni. CSóolóztak eszüket veszve.

A lány megdermedt és remegni kezdett. Értehetetlen módón hisz homlokán patakokban folyt a víz.

És hogy miért dermedt meg?

A fiú ágyéka az övéhez nyomódott. Megérezte férfiasságát annak erejét, és lüktetését, ami tettre készen áll.

Nem habozott, lábát, szétnyitotta, és várta a beteljesülést.

Villámként csapott bele, enyhe kis fájdalmat érzett a többit felváltotta a gyönyör. A gyönyör ami mindent elsöpört.

- hogy lehetsz ennyire...

-szűk?- fejezte be a lány a mondatot- talán mert már régen volt.

A fiú óvatos mozdulatokkal látta el a lányt mintha attól félne, hogy az rögtön meghal.A lány bíztatóan felljebb emelte csípőjét, hogy még jobban magában érezze szerelmét.

Mindketten felbátorodtak. A fiú egyre erősebbeket lökött, miközben a lány vonaglott alatta.

Egyszerre élveztek el. A fiú betöltötte a lányt, persze tudták, hogy ezt nem szabadott volna.

- Bill- nézett fel a lány.

-igen Kata.

Nem tudtam megszólalni. Boldogág viharzott átrajtam. Felhőtlen boldogás amit régót nem érzett. És akkor abban a pillanatban, kielégülis után elkezdtem szívből jővően kacagni.

Nem tudhattam, bár sejteni igen, nem sokáig leszek ilyen boldog. Hisz ugyanebben az időben, a hotel sangrusban egy beszélgetés folyt le, ami megváltoztatja mégjobban az életem, és nem csak az enyémet hanem Billét is.

-Lilo? Biztos?- kérdezte immár 100-ra Ágota, a fürdőjében lévő bnőjét.

-Igen-szólt ki és nézte a kezében lévő, terhességi tesztet ami pozítivat mutatott.-Terhes vagyok!!

-Billnek mikor szólsz?

-Most mindjárt- mondta, majd halkan suttogva megjegyzett, amit csak a tükörképe hallhatott mikor tükörbe pillantott-bár nem neki kéne, hanem Gábornak....

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csalodniakarok.blog.hu/api/trackback/id/tr701480316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása